Portrætmaleri

Description

Portrætmaleriet er oppe i tiden. På DR har vi i de senere år set konkurrencen Danmarks bedste portrætmaler, og Frederiksborg Slot er hvert andet år sammen med Carlsbergfondet vært for udstillingen Portræt.nu. Du kan også blive bedre til at male portrætter med dette 5-dages kursus, hvor vi skal arbejde med nogle af de klassiske færdigheder bag vellignende portrætter. Vi arbejder på dette kursus efter fotografi for at sænke sværhedsgraden, men de værktøjer, der præsenteres kan fint overføres til maleri efter levende model.

Hvad går kurset ud på?

På kurset arbejder du med et portræt fra start til slut efter fotografisk forlæg, der udleveres af underviseren.

Du vil blive præsenteret for en struktureret tilgang, der starter med optegning, overføring af tegning til lærred, undermaling i akryl og en mere detaljeret overmaling i olie.

Undervejs kigger vi på ansigtets opbygning fra den generelle skygge- og lysfordeling på de store planer til de mindre områders detaljering, og du får vejledning i at blande hudfarver ud fra en begrænset farvepalette.

Du vil desuden blive introduceret til aspekter af portrætmaleriets historie i den vesteuropæiske tradition og få frisk inspiration fra nogle af genrens mestre.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig, der allerede tegner og maler, men som er begynder/letøvet ud i portrætmaleriet.

Materialer

På kurset anvender vi blyant til optegning, akrylmaling til undermaling og oliemaling (uden opløsningsmidler) til overmaling. Vi tegner på papir og maler på lærred.

En præcis materialeliste udsendes i god tid før kurset.

Tid:

Uge 24: Mandag d. 12.6. – fredag d. 16.6.2023

Fra kl. 10.00 – 15.30. Alle dage inkl. en halv times spisepause.

Sted:

Jacob Hoff Studio, Sydvestvej 123b – mit store, lyse atelier.

Se kort: Sydvestvej 123 – Google Maps

Kommer du med offentlig transport: Atelieret ligger 20 min gang fra Glostrup St.

Du kan også tage bus 123 fra stationen. Den standser tæt ved atelieret.

Kommer du i bil, er der som regel plads til at parkere i gården. Husk at bede mig om en dagsparkeringslicens, når du ankommer.

Pris:

2995 kr.

(prisen inkluderer kaffe, te og lidt sødt – men du skal selv have en madpakke med)

Lille hold med maks. 8 deltagere, så der er god tid til vejledning af den enkelte.

Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil to uger før kursets planlagte start – dvs. senest 28.5.2023. Er der mindre end to uger til start, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes. Du er dog altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du efter annulleringsfristen bliver syg eller er forhindret på anden vis, da jeg af og til har ventelister. Hvis en person fra ventelisten kan tage din plads, får du det fulde beløb retur.

Kan et hold ikke gennemføres pga. for få tilmeldinger, underviserens sygdom eller forsamlingsforbud (corona el.lign.) returneres hele gebyret.

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 20 93 83 92, hvis du har spørgsmål til kursets indhold.

Sorry, this event is expired and no longer available.
Antal pladser: 7 (7 Tilbage)

Underviser: Jacob Hoff

Detaljer:

  • maj 29, 2023 17:57   -   17:57
Del gerne