Tirsdagsmaler – 7 tirsdage med dit maleri i fokus

 

Hvis du vil gå i dybden med dit maleri, er det ofte klogt at komme ud af dine vante omgivelser og hen på et atelier. Her kan du fokusere på at male uden dårlig samvittighed over vasketøjet eller opvasken, der liiige burde klares først. Samtidig er det en god idé at male sammen i en lille gruppe, for det skaber masser af synergi, inspiration og gensidig støtte, når man mødes med ligesindede. Sidst men ikke mindst udvikler man sig hurtigt, når man har en kompetent lærer, der kan støtte op om ens proces.

Du har nu muligheden for at male hos Jacob Hoff Studio hver tirsdag i syv uger. Fokus er dit personlige maleriske udtryk. Undervisningsformen er dialogbaseret, og du vil blive mødt med åbenhed, konstruktiv kritik og vilje til at støtte op om netop din maleriske udvikling.

 

Hvad går kurset ud på?

Kurset har til formål, at kursisterne får støtte og inspiration til at male de billeder, de brænder for at male. Der lægges vægt på, at den enkelte får udvidet sin værktøjskasse og får skærpet sit personlige udtryk.

Kursusdagene er opbygget således, at der i starten af dagen gives et kortere fælles oplæg. Derefter arbejder deltagerne med deres selvvalgte projekter under individuel vejledning. Når det er relevant, laver vi fælles gennemgange af det, hver enkelt arbejder med.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er målrettet let øvede og øvede malere. Er du i tvivl, om holdet er noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

 

Materialer:

Der kan arbejdes med akryl- og oliemaling (traditionelle oliefarver men uden brug af opløsningsmidler – eller med de nye vandbaserede oliemalinger).

Kursisterne medbringer selv alle materialer.

 

Tid:

7 tirsdage: 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 24/10.

Fra kl. 10.00 – 14.00 (inkl. en halv times spisepause).

 

Sted:

Jacob Hoff Studio, Sydvestvej 123b – mit store, lyse atelier.

Se kort: Sydvestvej 123 – Google Maps

Kommer du med offentlig transport: Atelieret ligger 20 min gang fra Glostrup St.

Bus 123 standser tæt ved atelieret.

Kommer du i bil, er der som regel plads til at parkere i gården. Husk at bede mig om en dagsparkeringslicens, når du ankommer.

 

Pris:

2800 kr.

(prisen inkluderer kaffe og te – husk en madpakke)

Lille hold med maks. 8 deltagere, så der er god tid til vejledning af den enkelte.

Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil to uger før kursets planlagte start – dvs. senest 2..8.2023. Er der mindre end to uger til start, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes. Du er dog altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du efter annulleringsfristen bliver syg eller er forhindret på anden vis, da jeg af og til har ventelister. Hvis en person fra ventelisten kan tage din plads, får du det fulde beløb retur.

Kan et hold ikke gennemføres pga. for få tilmeldinger, returneres hele gebyret. I tilfælde af, at underviseren må aflyse en kursusgang, bliver denne lagt til i slutningen af kurset.

 

 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 20 93 83 92, hvis du har spørgsmål til kursets indhold.

2.800,00 kr.

Ikke på lager