Styrk dit maleri!

Et ugekursus for figurative malere

Hvad skal du male, og hvordan skal du male det? Og hvorfor skal du i det hele taget male billeder af verden i en tid, hvor dit mobilkamera kan lave overbevisende billeder i høj opløsning?

Det er spørgsmål, som vi skal kigge på i uge 42, hvor vi skal arbejde undrende og undersøgende med det figurative maleri. Uanset hvor erfaren en maler du er, bliver maleriets hvad, hvordan og hvorfor ved med at være essentielle. På kurset skal vi arbejde med skitsen som idégenerator, kigge på forskellige tilgange til at opbygge et maleri og lade os inspirere af fantastiske værker fra nutidige figurative malere såvel som de sidste 600 års vesterlandske kunsthistorie.

 

Hvad går kurset ud på?

Kurset har til formål, at kursisterne får støtte og inspiration til at male de billeder, de brænder for at male. Der lægges vægt på, at den enkelte får udvidet sin værktøjskasse og får skærpet sit personlige udtryk.

Kursusdagene er opbygget således, at der om formiddagen gives et fælles oplæg og derpå stilles en mindre opgave for dem, der har lyst. Efter frokost arbejdes med et eller flere selvvalgte projekter under individuel vejledning. Den sidste dag laver vi en fælles gennemgang af det, der er blevet produceret i løbet af kurset

 

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er målrettet let øvede og øvede malere. Er du i tvivl, om holdet er noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

 

Materialer:

Der kan arbejdes med akryl- og oliemaling (traditionelle oliefarver men uden brug af opløsningsmidler – eller med de nye vandbaserede oliemalinger). Desuden vil vi inddrage blyant til skitsearbejde.

Kursisterne medbringer selv alle materialer.

 

Tid:

Efterårsferien – uge 42: Mandag d. 16. – fredag d. 20.10.2023

Fra kl. 10.00 – 15.30. Alle dage inkl. en halv times spisepause.

 

Sted:

Jacob Hoff Studio, Sydvestvej 123b – mit store, lyse atelier.

Se kort: Sydvestvej 123 – Google Maps

Kommer du med offentlig transport: Atelieret ligger 20 min gang fra Glostrup St.

Bus 123 standser tæt ved atelieret.

Kommer du i bil, er der som regel plads til at parkere i gården. Husk at bede mig om en dagsparkeringslicens, når du ankommer.

 

 

Pris:

2995 kr.

(prisen inkluderer kaffe, te og lidt sødt – men du skal selv have en madpakke med)

Lille hold med maks. 8 deltagere, så der er god tid til vejledning af den enkelte.

Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil to uger før kursets planlagte start – dvs. senest 1.10.2023. Er der mindre end to uger til start, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes. Du er dog altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du efter annulleringsfristen bliver syg eller er forhindret på anden vis, da jeg af og til har ventelister. Hvis en person fra ventelisten kan tage din plads, får du det fulde beløb retur.

Kan et hold ikke gennemføres pga. for få tilmeldinger, underviserens sygdom eller forsamlingsforbud (corona el.lign.) returneres hele gebyret.

 

 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 20 93 83 92, hvis du har spørgsmål til kursets indhold.

2.995,00 kr.

7 på lager