14.10.2024
Grundkursus i realistisk akrylmaleri

Akrylmaleriet er ofte det, som nye malere kaster sig over, når de vil begynde at male. Desværre skuffes mange, når de kommer i gang, for akrylmaleri er mindst lige så svært som oliemaleri og kræver, at man kender sine materialer og teknikker. Ikke mindst hvis man ønsker at arbejde med realisme. Det vil vi gerne råde bod på.

På dette ugekursus får du en grundig introduktion til akrylmaleriets materialer og teknikker. Udgangspunktet er realisme, men den viden du opnår, vil du nemt kunne overføre til et mere abstrakt udtryk sidenhen. I starten af kurset fokuseres der på én teknik ad gangen, så man hurtigt får fyldt værktøjskassen op gennem enkle øvelser og motiver. I kursets sidste del lærer man at kombinere de forskellige teknikker til mere gennemarbejdede værker.

 

På kurset lærer du blandt andet:

  • Hvilke materialer man skal vælge til akrylmaleri og får tips til køb af farver, lærred og pensler med et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.
  • Grundlæggende maleteknikker som undermaling og alla prima – og hvilke motiver de egner sig til.
  • Hvordan man opnår naturlige og lysende farver med akrylmaling
  • Hvordan man skaber form med lys, skygge og bløde overgange.
  • Hvordan man trin-for-trin maler forskellige motiver som opstilling, landskab og portræt.
  • Hvordan man fanger blikket med en spændende billedkomposition og skaber stemning og rum med farver.

 

Undervejs vil vi desuden hente inspiration fra nogle af verdens bedste malere på tværs af tid.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er perfekt for begyndere, men også mere øvede akrylmalere vil have gavn af kurset, da det giver dig en stringent og no-nonsense tilgang til det realistiske akrylmaleris materialer, teknik og maleproces.

Kontakt evt. underviseren, hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig.

 

Materialer:

Atelieret stiller ALLE nødvendige materialer til rådighed, så deltagerne arbejder med pensler, maling og lærred/papir af god kvalitet. Underviseren vejleder også i, hvad du skal investere i, når du skal videre på egen hånd. Alle råder desuden over kvalitetsstaffeli, malebord og stol.

 

Underviser:

Anne Skole Overgaard er uddannet på det Jyske Kunstakademi og arbejder med akryl-, olie og akvarelmaleri i et realistisk formsprog. Hun har 15 års erfaring som underviser på alle niveauer fra højskole til kunstakademi. Du kan se eksempler på hendes arbejde på www.anneskole.dk.

 

Tid:

Skolernes efterårsferie 14.-18. oktober 2024. Alle dage 10-15.30 inkl. en halv times spisepause.

 

Sted:

Jacob Hoff Studio, Sydvestvej 123b – et stort, lyst kunstneratelier. Se kort: Sydvestvej 123 – Google Maps Kommer du med offentlig transport: Atelieret ligger ikke langt fra Glostrup St. Du kan gå herop på 20 minutter eller tage bus 123. Kommer du i bil: Der er som regel plads til at parkere i gården. Husk at bede underviseren om en dagslicens, når du ankommer.

 

Pris:

3750 kr. inkl. brug af ALLE nødvendige materialer samt kaffe og te og lidt sødt.

Lille hold med maks. 8 deltagere, så der er god tid til vejledning af den enkelte.

Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil to uger før kursets planlagte start – dvs. senest 29.9.2024. Er der mindre end to uger til start, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes. Du er dog altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du efter annulleringsfristen bliver syg eller er forhindret på anden vis, da jeg af og til har ventelister. Hvis en person fra ventelisten kan tage din plads, får du det fulde beløb retur.

Kan et hold ikke gennemføres pga. for få tilmeldinger eller underviserens sygdom returneres hele gebyret.

 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til Anne Skole Overgaard på 28 76 04 54, hvis du har spørgsmål til kursets indhold.

14.10.2024
Grundkursus i realistisk akrylmaleri

Yderligere information

Underviser:

Anne Skole Overgaard

Hvornår:

Oktober 14, 2024 10:00 –  15:30
Oktober 15, 2024 10:00 –  15:30
Oktober 16, 2024 10:00 –  15:30
Oktober 17, 2024 10:00 –  15:30
Oktober 18, 2024 10:00 –  15:30

3.750,00 kr.

7 på lager